Siena Turizm / Çin Vizesi

Çin Vizesi

Çin Vizesi

 Çin vizesi için gerekli belgeler Aşşağıdaki Gibidir

  • Turistik Çin vizesi gerekli evraklar:
  • Savcılıktan temiz kagıdı
  • Renkli nüfus cüzdan fotokopisi
  • 2 tane arka fon beyaz vesikalık resim
  • En az 6 ay geçerli yeni çipli pasaport
  • Temiz kağıdında arşiv kaydı yoktur yazısı bulunması zorunludur.
  • En az 5000 usd karşılıgı banka hesap cüzdanı
  • Ekli dosyadaki bilgi formunuda doldurup evraklar ile birlikte bize ulaştırın lütfen

  Ticari Çin vizesi gerekli evraklar

  • Antetli kagıda dilekçe(dilekçe örnegini firmamızdan isteyin lütfen)
  • Orijinal faaliyet belgesi(6 aydan eski olmayacak)
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Renkli nüfus cüzdan fotokopisi
  • 2 tane arka fon beyaz vesikalık resim
  • En az 6 ay geçerli yeni çipli pasaport
  • Temiz kağıdında arşiv kaydı yoktur yazısı bulunması zorunludur.
  • Çindeki firmadan orijinal davetiye ( davetiye yoksa şirketimiz davetiye temin etmektedir)
  • Ekli dosyadaki bilgi formunuda doldurup evraklar ile birlikte bize ulaştırın lütfen

  Devlet Memurların’dan İstenen Evrak Listesi

  • En az 6 ay geçerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Konsolosluga hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
  • Son 3 aylık maaş bodrosu
  • Temiz kağıdında arşiv kaydı yoktur yazısı bulunması zorunludur.
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden Son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa araç ruhsat fotokopileri varsa
  • Kimlik fotokopisi
  • Uçak ve otel rezervasyonları
  • Varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat saglık sigortası
  • Dikkat : 10 seneden eski pasaport kabul edilmez ve ispanya basvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.

  Devlet memurları’na Ticari Vize İçin Gerekli Evrak Listesi ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Davetiye gideceğiniz ülkede ki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Temiz kağıdında arşiv kaydı yoktur yazısı bulunması zorunludur.
  • Far işe giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
  • So3 aylık maaş bodrosu
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Uçak ve otel rezervasyonları
  • Varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

  Esnaflar İçin Vize Evrak Listesi

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3×4 formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli
  • Şirket antetli kagıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış baskonsolosluga yazılmıs vize talep dilekcesi
  • Firma sahibinin imza beyannamesi
  • Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
  • Vergi levhası fotokoposi son dönem
  • Temiz kağıdında arşiv kaydı yoktur yazısı bulunması zorunludur.
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
  • Kimlik fotokopisi ikametgah belgesi
  • Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası

  Esnaflar İçin Ticari Vize Evrak Listesi;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3×4 formatın’da arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • Davetiye gidilecek ülkedeki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Fuar işer giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Firma sahibinin imza beyannamesi
  • Temiz kağıdında arşiv kaydı yoktur yazısı bulunması zorunludur.
  • Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
  • Vergi levhası fotokoposi son dönem
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
  • Kimlik forokopisi ikametgah belgesi
  • Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası
  • Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli

  AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN VİZE EVRAK LİSTESİ

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3X4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
  • Temiz kağıdında arşiv kaydı yoktur yazısı bulunması zorunludur.
  • Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce
  • Faaliyet belgesi  baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarihli
  • Avukatlar  barodan
  • Doktorlar tabibler odasından
  • Eczacılar eczacılar odasından
  • Diş hekimleri diş hekimleri odasından
  • Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
  • Vergi levhası fotokopisi son dönem
  • Ticaret sicil fotokopileri şirket ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri
  • Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı

  AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN  TİCARİ VİZE EVRAK LİSTESİ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3X4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
  • Temiz kağıdında arşiv kaydı yoktur yazısı bulunması zorunludur.
  • Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce fuar  ise  giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • DavetiyeGidilecek ülkedeki  şirketten  tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Faaliyet belgesi baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarıhlı
  • Avukatlar  barodan
  • Doktorlar tabibler odasından
  • Eczacılar eczacılar odasından
  • Diş hekimleri diş hekimleri odasından
  • Temiz kağıdında arşiv kaydı yoktur yazısı bulunması zorunludur.
  • Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat saglık sogortası
  • Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri


Sosyal Platformlar
facebook twitter google plus rss




Copyright © 2011 - 2018 | Siena Turizm
Tüm Hakları Saklıdır

Siena Turizm

    E-Bülten




    Müşteri Hizmetleri
    444 5 849
    info@sienaturizm.com
    Uçak Bileti | Ana Sayfa | Vize İşlemleri | Turlar | Hakkımızda | İletişim | Radar | E-Katalog Siena Turizm