Siena Turizm / Dubai Vizesi

Dubai Vizesi

Dubai Vizesi

 Dubai vizesi için gerekli belgeler  Aşşağıdaki Gibidir

  • Dubai vizesi için en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 tane resim
  • Pasaportu ve resmi renkli olarak tarayıp mail atarsanız Dubai vize başvurunuzu bu şekilde yapabiliyoruz.
  • Firmamız Dubai vizesi konusunda akredite acentadır.

 Devlet Memurların’dan İstenen Evrak Listesi

  • En az 6 ay geçerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Konsolosluga hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
  • Son 3 aylık maaş bodrosu
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden Son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa araç ruhsat fotokopileri varsa
  • Kimlik fotokopisi
  • Uçak ve otel rezervasyonları
  • Varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat saglık sigortası

 Devlet memurları’na Ticari Vize İçin Gerekli Evrak Listesi ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
  • Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  • Davetiye gideceğiniz ülkede ki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Far işe giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
  • Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
  • So3 aylık maaş bodrosu
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan ve randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Uçak ve otel rezervasyonları
  • Varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

 Esnaflar İçin Vize Evrak Listesi

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3×4 formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli
  • Şirket antetli kagıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış baskonsolosluga yazılmıs vize talep dilekcesi
  • Firma sahibinin imza beyannamesi
  • Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
  • Vergi levhası fotokoposi son dönem
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
  • Kimlik fotokopisi ikametgah belgesi
  • Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası

 Esnaflar İçin Ticari Vize Evrak Listesi;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3×4 formatın’da arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • Davetiye gidilecek ülkedeki şirket tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Fuar işer giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Firma sahibinin imza beyannamesi
  • Faaliyet belgesi baglı bulundugu meslek odasından son 3 ay tarihli
  • Vergi levhası fotokoposi son dönem
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi var ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaşeli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alınmıs olması gerekir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopiler
  • Kimlik forokopisi ikametgah belgesi
  • Otel ucak rezervasyonları yurt dışı seyahat saglık sigortası
  • Vukatlı nufus kayıt örneği nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli

 AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN VİZE EVRAK LİSTESİ

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3X4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
  • Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce
  • Faaliyet belgesi  baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarihli
  • Avukatlar  barodan
  • Doktorlar tabibler odasından
  • Eczacılar eczacılar odasından
  • Diş hekimleri diş hekimleri odasından
  • Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
  • Vergi levhası fotokopisi son dönem
  • Ticaret sicil fotokopileri şirket ise
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri
  • Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı

 AVUKAT DOKTOR ECZACILAR İÇİN  TİCARİ VİZE EVRAK LİSTESİ;

  • En az 6 ay gecerli pasaport son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız
  • 3X4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotograf
  • İmza beyannamesi şirket ise sirküleri
  • Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • Antetli kagıdına  kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce fuar  ise  giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
  • DavetiyeGidilecek ülkedeki  şirketten  tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdıgı davetiye
  • Faaliyet belgesi baglı oldugu meslek odasından ve son 3 ay tarıhlı
  • Avukatlar  barodan
  • Doktorlar tabibler odasından
  • Eczacılar eczacılar odasından
  • Diş hekimleri diş hekimleri odasından
  • Mimarlar ve mühendisler mimarlar ve mühendisler odasından
  • Kimlik fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • ucak ve otel rezervasyonları varsa tur programı
  • Yurt dışı seyahat saglık sogortası
  • Vukuatlı nüfüs kayıt örnegi nufus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli anne baba eş cocukları gösteren
  • Son 3 aylık banka hesap dökümü bankadan kaseli imzalı veya hesap cüzdanı güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan randevu gününden son 1 hafta içinde alinmış olması gerekmektedir
  • Tapu fotokopileri varsa arac ruhsat fotokopileri


Sosyal Platformlar
facebook twitter google plus rss




Copyright © 2011 - 2018 | Siena Turizm
Tüm Hakları Saklıdır

Siena Turizm

    E-Bülten




    Müşteri Hizmetleri
    444 5 849
    info@sienaturizm.com
    Uçak Bileti | Ana Sayfa | Vize İşlemleri | Turlar | Hakkımızda | İletişim | Radar | E-Katalog Siena Turizm